menu

Postani Mladi Farmer i otputuj u tvornicu kombajna!

Postani Mladi Farmer i otputuj u tvornicu kombajna!

Ljubitelj ste Massey Ferguson mehanizacije i mladi ste poljoprivrednik? Imamo odlične vijesti za vas! Uključite se u projekt Mladi Farmeri koji omogućuje tvrtka Austro Diesel, pratite novosti, zanimljivosti i inovacije iz Massey Ferguson svijeta, a 4 sretnika će osvojiti besplatan put u tvornicu kombajna u Italiji! Na kraju članka pogledajte kako do besplatnog putovanja.

Projekt Mladi Farmeri

Projektom Mladi Farmeri su planirane brojne aktivnosti, poklon pitalice, stručne prezentacije, studijska putovanja i druge loyalty pogodnosti za okupljene farmere. U kasnijoj fazi predviđena je mogućnost realizacije platforme za međusobnu interakciju između članova, razmjena iskustava o mehanizaciji, ali i svim drugim temama od zajedničkog interesa.

Sada i vi imate mogućnost posjetiti samo srce proizvodnje Massey Ferguson kombajna (MF Activa, MF Activa S, MF Beta, MF Centora, MF Delta)!

Tvornica MF kombajna u Italiji

AGCO korporacija smještena u mjestu Breganze u Italiji već više od 50 godina proizvodi kombajne, a danas je jedna od najmodernijih i najučinkovitih tvornica u Europi za proizvodnju strojeva za berbu. Tvornica broji više od 650 zaposlenika.


Tvornica MF kombajna u Italiji

Kako do besplatnog putovanja? 

Ispod članka u formi odgovorite točno na nekoliko pitanja o Massey Ferguson kombajnima, ostavite svoje podatke i pričekajte do 15.12.2017. godine kada ćemo izvući 4 sretna dobitnika koja će osvojiti besplatan put u mjesto Breganze u Italiji, koje je planirano za siječanj 2018. godine. Napomena: sudjelovati mogu i postojeći članovi kluba Mladi Farmeri i oni koji će to tek postati. 

Poklon uključuje: besplatni put u Italiju, posjet MF tvornici kombajna, noćenje, večeru, ručak, prigodni poklon, slikanje s kombajnom.

Foto: Massey Ferguson/Facebook

 

Fotografije

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward